Autor:
Mariana Sebeni-Comşa
| vineri, 22 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 63 Vizualizari

Nicușor Dan și Erwin Albu

Uniunea pentru Codlea a fost înființată anul acesta

Primul partid local din istoria județului Brașov, Uniunea Pentru Codlea, va fuziona în perioada următoare cu Uniunea Salvați România, partidul național constituit de Nicușor Dan, alături de Uniunea Salvați Bucureștiul.„ Astfel, partidul codlean sprijină noua mișcare politică din România și va participa în toamnă la alegerile parlamentare în cadrul noii construcții”, ne-a declarat Erwin Albu, liderul Uniunii pentru Codlea.

UPC a fost înființată în acest an și a participat la alegerile locale în alianță cu Forumul German în Municipiul Codlea, unde a obținut 3 mandate de consilieri locali.

„Până la fuziunea care va avea loc în curând, UPC își propune să fie promotorul USR la nivelul județului Brașov, în vederea constituirii de filiale în întreg județul și pentru pregătirea alegerilor parlamentare din 2016”, mai spune Erwin Albu.
Conform acestuia, USR merge singur la alegerile

parlamentare.Tag-uri:
Uniunea pentru Codlea, Fuziune UPC-USR, Erwin Albu, Uniunea Salvați România, Uniunea Salvați Bucureștiul

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/unnamed-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/unnamed-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Mariana Sebeni-Comşa | vineri, 22 iulie 2016 | 0 Comentarii | 63 Vizualizari Nicușor Dan și Erwin Albu Uniunea pentru Codlea...

Preluat de la EVZ