loading…

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu s-a calificat, aseară, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Washington, după ce a trecut, alături de sportiva belgiană Yanina Wickmayer, de perechea americană Sanaz Marand/Jessica Pegula, scor 6-2, 3-6, 10-6.

Niculescu și Wickmayer au jucat perfect în primul set, nu și-au pierdut deloc serviciul și au reușit două break-uri. Dublul româno-belgian a început cu break și setul doi, dar l-au cedat în cele din urmă la 3. În maxi-tiebreak, Monica și Yanina s-au aflat mereu la conducere.

Este a doua semifinală pentru româncă pe hardul american, după cea de la Miami (alături de rusoaica Margarita Gasparyan). Monica are și un trofeu în acest an la dublu, la Shenzhen, China, împreună cu americanca Vania King. În schimb, Niculescu și Wickmayer joacă pentru prima dată împreună, la Washington. Monica se află pe locul 29 în clasamentul ATP de dublu, în timp ce Yanina ocupă poziția a 282-a.

În penultimul act al competiției din Statele Unite, dublul Monica Niculescu/Yanina Wickmayer va juca împotriva favoritelor 1, Gabriela Dabrowski/Zhaoxuan Yang (Canada/China). Acestea au reușit o finală în acest an, pe iarba de la Nottingham.

Pentru parcursul de până acum de la Washington, Niculescu și Wickmayer și-au asigurat 110 puncte în clasamentul mondial și un cec în valoare de 3.435 de dolari.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/monica-niculescu-in-semifinalele-probei-de-dublu-din-cadrul-turneului-wta-de-la-washington-26248.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/monica-niculescu-in-semifinalele-probei-de-dublu-din-cadrul-turneului-wta-de-la-washington-26248-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv