loading…

Cei doi cetățeni acuzați că au încercat să o intimideze pe Laura Codruța Kovesi, procurorul șef al DNA, au fost plasați în arest la domiciliu, în urma unei decizii a Curții de Apel București.

Curtea de Apel București a menținut decizia inițiala a Tribunalului București prin care s-a dispus plasarea în arest la domiciliu a celor doi cetățeni israelieni, aceștiia fiind puși în libertate joi seara.

Doi angajați ai firmei Black Cube, Weiner Ron și Geclowicz David, acuzați că au încercat să o intimideze pe Codruța Kovesi, procurorul șef al DNA, au fost arestați preventiv timp de câteva luni pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, acces ilegal la un sistem informatic, transfer neautorizat de date informatice, alterarea integrității datelor și operațiuni ilegale cu dispozitive și programe informatice.

Weiner Ron ar fi primit 5.000 de euro pentru această misiune, spun surse judiciare. Potrivit surselor citate, cei doi israelieni au primit o listă cu mai multe persoane pe care ar fi trebuit să le urmărească, printre care se afla procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi și alte persoane apropiate acesteia.

În același dosar este vizată și o a treia persoană, Yossi Barkshtein.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/israelienii-acuzati-ca-au-incercat-sa-o-intimideze-pe-codruta-kovesi-plasati-in-arest-la-domiciliu-26258.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/israelienii-acuzati-ca-au-incercat-sa-o-intimideze-pe-codruta-kovesi-plasati-in-arest-la-domiciliu-26258-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv