Autor:
Andrei Micşa
| vineri, 22 iulie 2016 | 4 Comentarii
| 1145 Vizualizari

Mai multe focuri de armă s-au auzit într-un mall din Munchen în seara zilei de vineri, 22 iulie. La fața locului s-au deplasat câteva zeci de mașini de poliție, forțe speciale, dar și foarte multe ambulanțe.

UPDATE 20.41

Muncher Abenndeitung vorbește de până la 15 morți în atacul de la mall-ul Olympia.

UPDATE 20.35.

Agenția germană DPA citeazp surse din poliție care „se așteaptă la mai mulți morți”.

UPDATE 20.28

Un apel telefonic de urgență a fost primit la ora locală 18.00, după ce un bărbat a deschis focul în farmacia din Mall-ul OLympia din Munchen. Un purtător de cuvânt al Poliției a declarat presei:

„Credem că este vorba de un incident important”

Echipajele de poliție și ambulanțele au fost la fața locului la numai câteva minute de la petrecerea incidentului.

Bărbatul agresor se pare că a părăsit Mall-ul și s-a îndreptat spre o stație de metrou din apropiere.

Nu se știe motivul atacului.

UPDATE 20.05

Potrivit Daily Mail, cel puțin o persoană a murit și alte 10 au fost rănite în urma acestui atac grav. Potrivit presei germane, circulația metroului din Munchen, iar mai multe elicoptere survolează zona. 

Nu se știe deocamdată dacă atacatorul încă se află în clădirea sau a fost eliminat, dar zeci de comandouri ale trupelor speciale au blocat zona respectivă.

 


Presa străină vorbește despre moartea a mai multor persoane, iar presa din Germania transmite, potrivit digi24, cum că ar fi vorba de 15 persoane decedate.

Deocamdată nu se cunosc mai multe informații despre atacator sau despre motivele măcelului.

 

Știre în curs de actualizare.

Tag-uri:
munchen, impuscaturi, atentat, germania, centru comercial, mall, arme, focuri de arme, martori, morti, metrou munchen, oameni impuscati, arme de foc, oameni raniti, metrou, elicopter, forte speciale, politie, echipaje de politie

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/asdcasdcscas-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/asdcasdcscas-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Andrei Micşa | vineri, 22 iulie 2016 | 4 Comentarii | 1145 Vizualizari Mai multe focuri de armă s-au auzit...

Preluat de la EVZ