loading…

Fiica pacientului filmat la Spitalul de Arși cu larve pe răni a declarat, la ieșirea din sediul Poliției Capitalei, că medicilor care l-au tratat pe bărbat ar trebui “să le fie rușine pentru ce au făcut”, avocata acesteia precizând că s-a constituit parte civilă în dosar.

Fiica pacientului de la Spitalul de Arși pe rănile căruia au fost filmate larve și soțul acesteia, însoțiți de un avocat, au ajuns vineri dimineața la Poliția Capitalei. La ieșirea din sediul instituției, femeia a declarat că medicilor care l-au tratat pe tatăl său “ar trebui să le fie rușine pentru ce au făcut”.

Avocatul familiei a precizat pentru Mediafax că femeia și soțul ei au fost audiați de polițiști, totodată constituindu-se parte civilă în dosarul penal deschis.

Procurorii de la Parchetul Capitalei au deschis un dosar de moarte suspectă după apariția unei înregistrări cu un pacient internat în Spitalul de Arși, pe rănile căruia se aflau larve. În dosar a dat declarații și Camelia Roiu, medicul care a înregistrat imaginile.

Anchetatorii au demarat și o a doua anchetă, pentru ucidere din culpă, după ce o femeie a decedat la unitatea medicală după o transfuzie sanguină greșită.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/fiica-pacientului-filmat-cu-larve-pe-rani-despre-medici-sa-le-fie-rusine-26253.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/fiica-pacientului-filmat-cu-larve-pe-rani-despre-medici-sa-le-fie-rusine-26253-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv