loading…

Donații de câte doi euro pentru achiziția sculpturii “Cumințenia Pământului” a lui Constantin Brâncuși se pot face, începând de astăzi și prin SMS, a anunțat Ministrul Culturii, Corina Șuteu, prin pagina sa de Facebook.

“De astăzi se poate dona prin SMS pentru achiziția ‘Cumințeniei Pământului’. Puteți trimite SMS cu textul ‘brancusi’ la numărul 8833 și contribuiți cu 2 euro la campania națională de subscripție publică”, a publicat Corina Șuteu pe Facebook.

În câteva ore au fost trimise peste 800 de SMS-uri, potrivit informațiilor de pe site-ul donatie.ro.

De asemenea, unul din șase participanți ai festivalului Electric Castle a donat pentru “Cumințenia Pământului”, potrivit informațiilor publicate pe pagina de Facebook dedicată campaniei, numărul total al donatorilor din cadrul festivalului EC 2016 fiind 7.920.

Totodată, teledonul pe care TVR a anunțat că îl va organiza va avea loc pe 18 septembrie și va avea o durată de opt ore, potrivit informațiilor Televiziunii Române. TVR nu a anunțat deocamdată personalitățile care vor fi prezente la acest eveniment tv de strângere de fonduri.

Campania de susținere a subscripției naționale pentru achiziția operei lui Constantin Brâncuși “Cumințenia pământului”, lansată de Guvenul României și Ministerul Culturii, se va derula până pe 30 septembrie, suma totală care trebuie strânsă fiind de șase milioane de euro.

Până la data de 15 iulie s-au strans 306.773 de euro.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/cumintenia-pamantului-de-astazi-se-pot-face-donatii-prin-sms-26263.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/cumintenia-pamantului-de-astazi-se-pot-face-donatii-prin-sms-26263-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv