loading…

Un avion de pasageri al companiei nord-coreene Air Koryo, care efectua un zbor pe ruta Phenian-Beijing, a aterizat de urgență vineri dimineață pe aeroportul din Shenyang, în nord-estul Chinei, din cauza unui incendiu, a relatat agenția Xinhua, care îl citează pe unul dintre pasagerii aflați la bord, transmite Kyodo.

Potrivit Agerpres, avionul, un Tupolev Tu-204 fabricat în 1993, și-a schimbat traiectoria la scurt timp după ce a intrat în spațiul aerian al Chinei, în jurul orei locale 08:25, potrivit unor site-uri de monitorizare a zborurilor.

Aeronava a aterizat în jurul orei 08:50 pe aeroportul internațional din Shenyang.

Compania de stat nord-coreeană Air Koryo operează zboruri regulate spre câteva destinații din China și Rusia, precum și curse charter către aeroporturi din China, Pakistan și Kuweit.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/aterizare-de-urgenta-dupa-ce-un-incendiu-a-izbucnit-la-bordul-unui-avion-de-pasageri-26245.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/aterizare-de-urgenta-dupa-ce-un-incendiu-a-izbucnit-la-bordul-unui-avion-de-pasageri-26245-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv