Autor:
Alexandru Toader
| vineri, 22 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 182 Vizualizari

Cristian Săpunaru FOTO: Libertatea

Astra Giurgiu a reușit, aseară, să-l achiziționeze pe Cristian Săpunaru. Fundașul a părăsit, astfel, Pandurii și a parafat un contract valabil pe două sezoane cu echipa campioană a Ligii I, informează Digi Sport.

Cristian Săpunaru a ales să rămână în primul eșalon din România, după aventura de la Euro. Pentru jucătorul român în vârstă de 32 de ani, Astra devine a a opta sa echipă din carieră. Până acum, „Săpun” a îmbrăcat tricoul formațiilor FC Național, Callatis Mangalia, Rapid (în trei perioade diferite), FC Porto (alături de care a cucerit Cupa UEFA), Real Zaragoza, Elche și ultima dată la Pandurii.

„Titular al primei reprezentative la EURO 2016, fost jucător la Porto (unde a cucerit nu mai puţin de 8 trofee puse în joc în Portugalia, plus trofeul Europa League, în 2011, an în care a jucat şi Supercupa Europei contra celor de la Barcelona), Zaragoza, Elche, Rapid (cu o Cupă şi o Supercupă în palmares) sau Pandurii, Săpunaru nu are nevoie de prea multe prezentări, jucătorul de 32 de ani alegând să-şi continue cariera la campioana României, unde a fost dorit şi aşteptat, transferul concretizându-se acum”, se arată în comunicatul emis de Astra.Tag-uri:
Cristian Săpunaru, Callatis Mangalia, Real Zaragoza, Astra, transfer, Liga 1

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/sapunaru-pandurii-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/sapunaru-pandurii-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Alexandru Toader | vineri, 22 iulie 2016 | 0 Comentarii | 182 Vizualizari Cristian Săpunaru FOTO: Libertatea Astra Giurgiu a reușit,...

Preluat de la EVZ