loading…

Un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme a avut loc în această dimineață pe Podul Băneasa din Capitală, una dintre mașini fiind răsturnată pe linia de tramvai; patru persoane au fost rănite iar circulația în zonă a fost oprită.

Accidentul s-a produs în această dimineață pe Podul Băneasa din Capitală, la intersecția străzii Nicolae Caramfil cu strada Alexandru Șerbănescu, patru autoturisme fiind implicate.

În urma impactului, una dintre mașini s-a răsturnat pe linia de tramvai, astfel că, la momentul transmiterii știrii, circulația în zonă este blocată.

Patru persoane au fost rănite, medicii urmând să stabilească starea acestora. La fața locului au ajuns echipaje de ambulanță și poliție, fiind demarate cercetări pentru a se stabili cine este responsabil de producerea accidentului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/accident-grav-carambol-pe-sosea-o-masina-s-a-rasturnat-patru-persoane-ranite-26250.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/accident-grav-carambol-pe-sosea-o-masina-s-a-rasturnat-patru-persoane-ranite-26250-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv