Autor:
Otilia Matei
| joi, 21 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 123 Vizualizari

Bătaie ca în filme în Bucureşti

Doi tineri care se aflau într-o maşină au fost atacaţi de patru indivizi, în timp ce aşteptau la semafor. Unul dintrei agresori era înarmat cu un cuţit. Aceste întâmplări nu sunt desprinse dintr-un film de acţiune, ci s-au petrecut pe străzile Capitalei, miercuri seara.

Incidentul a avut loc în zona Pieţei Delfinului din Bucureşti, unde, doi tineri aflaţi într-un autoturism, aşteptau regulamentar ca semaforul să le permită deplasarea, când, de pe banda alăturată s-a apropiat o maşină în care se aflau un grup format din patru indivizi. 

Suspecţii i-au atacat pe cei doi, ţinta fiind un tânăr de 22 de ani, despre care anchetatorii spun că se cunoştea cu agresorul, fiind vorba, probabil, de încheierea unor socoteli mai vechi.                                  

La un moment dat, bărbatul este înjunghiat cu un cuţit, iar în mijlocul răfuielii, victima a reuşit să scape şi să se urce într-un taxi pentru a merge la spital. Şoferul autovehiculului a observat că tânărul pierde mult sânge şi a tras pe dreapta, sunând la 112. 

“S-a suit la mine în maşină cu forţa să-l duc la spital. Aici l-am oprit eu, i-am făcut o compresie ca să nu mai piardă sânge”, citează ştirileprotv.ro.


Anchetatorii au ridicat probe de la locul incidentului, iar la scurt timp, o salvare a sosit pentru a transporta victima la spitalul Sf. Pantelimon.

Martorii i-au ajutat pe poliţişti să identifice agresorii, aceştia fiind cunoscuţi şi pentru alte scandaluri din trecut. 

Tag-uri:
vendeta bucuresti, tanar injunghiat bucuresti, bucuresti, atac in strada, atac stradal, sofer de taxi prim ajutor, agresori identificati cu ajutorul martorilor, bataie in bucuresti, piata delfinului

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/politie_1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/politie_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Otilia Matei | joi, 21 iulie 2016 | 0 Comentarii | 123 Vizualizari Bătaie ca în filme în Bucureşti Doi tineri...

Preluat de la EVZ