Un producător de reclame din Arad, Călin Coman, lucrează la un concept intitulat ‘Pokémon Dracula’ și îi propune premierului Dacian Cioloș să ia legătura cu compania creatoare a jocului Pokemon Go în vederea unui parteneriat, Pokémoni Dracula urmând să fie ascunși în România.

Producătorul de reclame arădean Călin Coman anunță pe contul său de Facebook că lucrează la un concept de Pokémon Dracula, transmite Mediafax.

O idee de PR pentru România și nu doar PR… având și potențial economic. Domnule Dacian Cioloș dacă sunteți pe recepție, puteți să o considerați. E o chestiune care poate deveni serioasă, nu glumesc. Dezvoltăm un concept de Pokémon Dracula…. am atașat un exemplu făcut de mine ( doar în scop de prezentare)…vorbiți cu producătorii jocului, companiile Nintendo/Niantic, alocați un buget de la stat… și ascundem acești Pokémoni în toate locurile frumoase și pitorești din România, de la Castelul Bran până în pădurile frumoase din România. Și facem asta public în media internațională (…) Dar mișcați-vă repede, fenomenul ia amploare acum“, scrie Călin Coman.

Arădeanul spune că a contactat deja producătorii cunoscutului joc Pokemon Go.

Majoritatea celor care comentează postarea creatorului de reclame consideră ideea acestuia ca având potențial.

Deși deja detest jocul (prin simplul fapt că e peste tot, oriunde te uiți, orice asculți), ideea ta e genială“, scrie unul din prietenii virtuali ai lui Călin Coman.

Acum că știe toată lumea că avem una din cele mai rapide conexiuni la Internet, de ce să nu ne folosim resursele și să profităm de isterie? – locul potrivit, momentul potrivit 🙂 Back to the roots, avem combinații de gene foarte reușite toți, autentice à la Maramureș, avem de ce să fim mândri“, scrie o utilizatoare.

O altă utilizatoarea atrage atenția lui Călin Coman că “ultima oară când au vrut să facă Dracula Park în genul de la Disneyland, dar mai mic și realizat de români, proiectul a fost omorât de BOR…pentru că demoni.. satana… după reacțiile metaforei celor de la Taxi… nu cred că acum va fi diferit“.

rootstireaActualitate/Esential
Un producător de reclame din Arad, Călin Coman, lucrează la un concept intitulat 'Pokémon Dracula' și îi propune premierului Dacian Cioloș să ia legătura cu compania creatoare a jocului Pokemon Go în vederea unui parteneriat, Pokémoni Dracula urmând să fie ascunși în România. Producătorul de reclame arădean Călin Coman anunță...

Preluat de la romania ntv