loading…

Un vânător de pokemoni a lovit cu mașina sa un autovehicul de patrulare al poliției din Baltimore (SUA), luni, la primele ore ale dimineții, în timp ce juca Pokemon Go, într-un alt exemplu că vânătoarea de pokemoni de la volanul mașinii nu este deloc o idee bună, conform unui material publicat de mashable.com.

 Departamentul de Poliție din Baltimore a făcut publică înregistrarea incidentului produs luni dimineață, la ora locală 3:30. Ofițerii stăteau pe trotuar, lângă mașina de poliție. În cadru apare și vânătorul de pokemoni, într-o Toyota RAV4, traversând o intersecție și apoi izbindu-se de mașina parcată a poliției. Bărbatul poate fi apoi văzut continuându-și drumul pentru scurt timp, probabil gândindu-se că dacă tot a produs un accident, măcar să prindă și pokemonul căutat.

Când autorul accidentului a oprit și a ieșit din mașină, cu telefonul în mână, a recunoscut direct că juca Pokemon Go. “Cu asta m-am ales pentru că am jucat prostia asta de joc”, s-a mulțumit el să comenteze.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/un-barbat-care-juca-pokemon-go-la-volan-a-lovit-o-masina-a-politiei-26219.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/un-barbat-care-juca-pokemon-go-la-volan-a-lovit-o-masina-a-politiei-26219-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv