loading…

Trupa Queen nu este de acord ca Donald Trump, candidatul republican la alegerile din SUA, să folosească muzica formației, iar casa de discuri a rockerilor a exprimat că Trump nu a solicitat permisiunea pentru a folosi melodiile grupului, scrie Associated Press.

Sony/ATV Music Publishing – casa de discuri ce administrează catalogul celor de la Queen, incluzând piese precum ‘We are the champions’ – a declarat că i-a cerut lui Trump, în repetate rânduri, să nu mai folosească ‘We are the champions’, piesă pe care acesta a redat-o în timpul primei zile din Convenția Națională Republicană.

Luna trecută, chitaristul Queen, Brian May, a scris un articol pe blogul său în care protesta folosirea melodiei în campania lui Trump.

“Lui Sony/ATV Music Publishing nu i s-a cerut niciodată de către domnul Trump, campania lui Trump sau Organizația Trump permisiunea pentru a folosi piesa ‘We are the Champions’ a trupei Queen. În numele trupei, suntem frustrați de folosirea repetată și neautorizată a melodiei, după o solicitare anterioară de a renunța, care evident a fost ignorată de domnul Trump și campania sa”, se arată în declarația celor de la casa de discuri.

Purtătorul de cuvânt al lui Trump nu a răspuns la plângerea casei de discuri.

Cei de la Queen au postat și pe Twitter nemulțumirea față de comportamentul candidatului republican, scriind: “O utilizare neautorizată la Convenția Republicană, împotriva dorințelor noastre”.

Înainte ca Melania Trump să susțină un discurs în cadrul Convenției, în Cleveland, Trump a avut o scurtă apariție pentru a o introduce pe aceasta pe scenă, făcându-și intrarea pe hitul din 1977.

“Queen nu își dorește ca muzica sa să fie asociată cu orice dezbatere extremă sau politică din orice țară. De asemenea, nici nu își dorește ca melodia ‘We are the Champions’ să fie folosită ca o aprobare a domnului Trump și viziunilor sale politice asupra Partidului Republican”, se mai notează în plângerea casei de discuri.

“Avem încredere, sperăm și ne așteptăm ca domnul Trump și campania sa să ne respecte dorințele de acum încolo”.

Queen nu este singurul grup muzical care nu a dorit ca muzica sa să fie asociată cu candidatul republican, și cei de la The Rolling Stones cerându-i lui Trump să nu le mai folosească cântecele.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/trupa-queen-trump-nu-a-primit-acordul-sa-foloseasca-piesa-we-are-the-champions-26197.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/trupa-queen-trump-nu-a-primit-acordul-sa-foloseasca-piesa-we-are-the-champions-26197-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv