Autor:
Matei NăstaseAndrei Călin | joi, 21 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 189 Vizualizari

Rapid ar putea rămâne în Liga 1, după cum au anunțat oficialii LPF, joi seară. Forul condud de Gino Iorgulescu a pasat cazul la Comisia de Disciplină a FRF, iar o decizie va fi luată în regim de urgență.

Campionatul intern va începe vineri, dar încă nu se cunoaște numele celei de-a 14-a echipe care va lua startul în Liga I. Joi dimineață, oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal au anunțat că Rapidul nu are drept de participare, dar în această seară, situația s-a schimbat. Cazul a fost pasat către Comisia de Disciplină a FRF, care trebuie să decidă dacă giuleștenii vor evolua în primul eșalon, sau vor fi înlocuiți de ACS Poli Timișoara.

„Astăzi de dimineanță, lichidatorul Rapidului a spus că clubul nu poate avea activități fotbalistice. În această seară domnul lichidator și-a schimbat punctul de vedere. Poate aceastea era minunea de care vorbeam dimineață. Poate fanii Rapidului pot spera. De acum, totul se va face conform regulamentului FRF. Voi semna o sesizare către Comisia de Disciplină a FRF. Cei de acolo vor decide în regim de urgență dacă Rapid îndeplinește condițiile necesare pentru a participa în Liga 1.

Meciurile celor de la Rapid sau ACS Poli vor fi amânate până la o decizie”, a spus Iustin Ștefan, secretarul general al LPF.Tag-uri:
rapid, lpf, liga 1, conferinta de presa, fotbal, fotbal intern

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/fani-rapid-bucuresti-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/fani-rapid-bucuresti-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Matei Năstase,  Andrei Călin | joi, 21 iulie 2016 | 0 Comentarii | 189 Vizualizari Rapid ar putea rămâne în...

Preluat de la EVZ