Cumunitatea BuzzFeed practică jurnalismul ludic. Într-o anchetă jucăușă, ziariștii din online, de la Buzzfeed, au întrebat pe Facebook adulții la ce desene preferă să se uite. Din topul de pe Buzzfeed, Mediafax a ales trei seriale de desene animate la care oamenii mari se pot uita atunci când se simt copleșiți de viața de adult:

“Spongebob Pantaloni Pătrați / Spongebob Squarepants”

Sherrie Brunell a răspuns anchetei de pe Buzzfeed.com că-l preferă pe Sponge Bob: “Am început să mă uit la desenele astea când m-am îmbolnăvit grav. Mă făcea să râd și îmi alunga gândurile întunecate. În plus, sunt o grămadă de glume criptice și metaforice în Spongebob. Doar adulții le pot înțelege. Iubesc aceste desene animate.”

SpongeBob sau Buretele Bob, este un burețel voios care trăiește în adâncul mării. El duce o viață normală. Totuși peripețiile nu lipsesc din viața Buretelui de Mare. Viața lui curge în ritmul mării, iar întâmplările subacvatice se țin lanț. Calamarul e vecinul morocănos; Sandy, veverița care trăiește sub apă; Plancton, geniul malefic; Domnul Krabs, avid după bani; și prietenul lui cel mai bun, steaua de mare Patrick. Acestea sunt personajele ce i se alătură în aventurile lui zilnice, potrivit cinemagia.ro. Împreună cu Patrick, se distrează în fiecare zi, distrugându-i ziua Calamarului (Squidward). Aventurile lor sunt amuzante și accesibile oricărei vârste.

“Scooby Doo, Where Are You!”

Iată ce a răspuns Sarah Cohen, adultul care iubește desenele cu Scooby Doo la investigația celor de la Buzzfeed: “Scooby Doo îmi place mai ales în seria “Monștri Dezlănțuiți. Tot timpul mi-a plăcut desenul ăsta, însă aici, în loc ca acești cinci prieteni să demaște un ticălos la finalul episoadelor, există o amenințare mai mare care planează. Plus că există un episod cu zombie.”

Scooby Doo este un câine. Îîmpreună cu prietenii lui Velma, Daphne, Freddie și Shaggy, au sarcina să rezolve mistere de pretutindeni, potrivit cinemagia.ro. Fiecare mister este nou și neobișnuit, iar cei cinci prieteni trebuie să se oprească din drumul lor și să restabilească ordinea.

“Vaca și puiul /Cow and Chicken”

Guriana Molina iubește “Vaca și Puiul”. Așa a declarat într-un comentariu pe Facebook la ancheta Buzzfeed. “Vai, ce show pervers e Cow and Chicken, îmi plăcea atât de mult când eram copil, dar îl pricepeam într-un mod atât de inocent. Acum înțeleg mesajul acestor desene animate, care-i extrem de în răspăr cu bunul-simț comun, e extrem de amuzant. E doldora de mesaje ermetice și glume cu două tăișuri.”

“Vaca și puiul” este un serial de desene animate ce prezintă aventurile unei vaci, numită Vaca și ale fratelui ei, un pui numit Puiul. Aceștia sunt de multe ori terorizați de Tipul Roșu. Mai târziu, în serial au fost introduși Nevăstuica și Babuinul. Aceștia au devenit în final un singur serial, “Eu sunt Nevăstuică”. Vaca, Puiul și Tipul Roșu sunt interpretați de o singură persoană, Charlie Adler.

rootstireaActualitate/Esential
Cumunitatea BuzzFeed practică jurnalismul ludic. Într-o anchetă jucăușă, ziariștii din online, de la Buzzfeed, au întrebat pe Facebook adulții la ce desene preferă să se uite. Din topul de pe Buzzfeed, Mediafax a ales trei seriale de desene animate la care oamenii mari se pot uita atunci când se...

Preluat de la romania ntv