Autor:
Otilia Matei
| joi, 21 iulie 2016 | 10 Comentarii
| 1533 Vizualizari

Şapte români arestaţi în India

Şapte români au fost arestaţi în India pentru furt. Activitatea infracţională a acestora s-a desfăşurat în localitatea Faridabad, aproape de capitala New Delhi, informează Agerpres.

Un comerciant din hotelul unde au acţionat cei 3 bărbaţi şi 4 femei, a depus o plângere la poliţie, sesizând că nişte străini i-au sustras câteva obiecte de valoare din casa aflată lângă magazinul său de articole vestimentare, transmite Agerpres.

Au fost instalate imediat camere de supraveghere, reperând imediat o maşină de teren, suspectă, de unde au coborât şi au urcat 7 străini. În colaborare cu agenţia de turism care închiriase acest vehicul, poliţia a putut identifica suspecţii.

Conform sursei citate,

modul de operare al celor șapte români era simplu. Femeile cumpărau produse pe care le plăteau cu bancnote de valoare mica, astfel, distrăgându-i atenţia vânzătorului, în timp ce bărbaţii acţionau în casa lui, sustrăgând bunuri şi bani.Tag-uri:
romani arestati in india, india, politia din india a arestat 7 romani, hoti romani india, furt india, inselaciune india

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/romani-arestati-in-india-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/romani-arestati-in-india-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Otilia Matei | joi, 21 iulie 2016 | 10 Comentarii | 1533 Vizualizari Şapte români arestaţi în India Şapte români au...

Preluat de la EVZ