loading…

Wikileaks a publicat, noaptea trecută, aproximativ 300.000 de emailuri și atașamente trimise și primite în inbox-uri de oficiali, în urma ‘spargerii’ serverului de mesagerie internă a Partidului Justiției și Dezvoltării (AKP), partidul aflat la guvernare în Turcia.

În replică, Comisia de Telecomunicatii din Turcia a informat că a luat ‘măsuri administrative’ împotriva WikiLeaks, blocând accesul la site.

Din cele 294.548 mailuri publicate de Wikileaks, 90 au legături cu România, acestea conținând analize economice, politica Băncii Naționale a României, întâlnirea președintelui turc Erdogan cu fostul premier Victor Ponta, etc.

De altfel, înainte de publicarea textelor, serverele Wikileaks au fost atacate, iar reprezentanți ai acestuia au declarat că atacurile informatice sunt instrumentate, cel mai probabil, de autoritățile turce care încercau să stopeze publicare online a mailurilor.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/razboi-informatic-300-de-mii-de-mailuri-ale-oficialilor-turci-publicare-de-wikileaks-autoritatile-de-la-ankara-au-atacat-serverul-gazda-26221.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/razboi-informatic-300-de-mii-de-mailuri-ale-oficialilor-turci-publicare-de-wikileaks-autoritatile-de-la-ankara-au-atacat-serverul-gazda-26221-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv