Autor:
Otilia Matei
| joi, 21 iulie 2016 | 5 Comentarii
| 1780 Vizualizari

Sursă foto: Gazeta Dâmboviţei

Marţi seara, în localitatea Titu din Dâmboviţa a izbucnit un scandal monstru între două clanuri de interlopi. Un bărbat de 29 de ani, dascăl la biserica din oraş a fost transportat de urgenţă la spital, fiind snopit în bătaie de suspecţi, informează Gazeta Dâmboviţei.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost lovit în cap cu o rangă după ce a încercat să aplaneze o ceartă între membrii unui clan temut din zonă. Scandalul a pornit de la copiii celor două tabere, dar adevăratul motiv au fost banii. Rudele certăreţilor au luat foc, văzând că dascălul se implică şi au sărit la bătaie.

“Stăteam pe bancă cu copiii şi ne-au luat la bătaie ţiganii. Soţul meu a sărit să nu dea într-un bebeluş de 3 luni de zile”, a declarat viitoarea soţie a dascălului, citată de ştirileprotv.ro. Până şi femeia a fost lovită de furia romilor.

Cei doi ar fi trebuit să-şi unească destinele duminică, 24 iulie, însă, acum, bărbatul se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul Elias din Capitală.

La Titu, clanurile interlope fac legea, iar localnicii trăiesc cu frica în sân, având în vedere că scandalagii sunt liberi în ciuda nenumăratelor reclamaţii făcute către poliţie. Cei mai periculoşi sunt membrii clanului Strugurel.

“Ne e frică să mai ieşim afară din casă! În cazul ăsta ce putem să facem? Să stăm cu jandarmii lângă noi, cu mascaţii? Pentru nişte cămătari!”, a declarat un martor al violenţelor, citat de ştirileprotv.ro.

Tag-uri:
clanul strugurel, interlopii au batut un dascal, dascal in stare grava la spital, dascal batut de tomi, scandal romi

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/clipboard01_202-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/clipboard01_202-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Otilia Matei | joi, 21 iulie 2016 | 5 Comentarii | 1780 Vizualizari Sursă foto: Gazeta Dâmboviţei Marţi seara, în localitatea...

Preluat de la EVZ