Autor:
Melania Stoica
| joi, 21 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 8 Vizualizari

Autorităţile belgiene au luat măsuri de securitate stricte cu ocazia Zilei Naţionale a Belgiei

Autorităţile belgiene au luat măsuri de securitate stricte cu ocazia Zilei Naţionale a Belgiei, ce va fi sărbătorită astăzi, după atacul de la Nisa.

Potrivit Digi24, persoanele care vor fi prezente la festivităţile organizate cu ocazia Zilei Naţionale vor fi controlate de poliţişti şi jandarmi. Totodată, forţele de ordine au îndemant participanţii să renunţe la genţi, poşete sau rucsacuri. 

Autorităţile belgiene au impus şi restricţii cu privire la circulaţie, pentru a preveni un atac similar celui de acum o săptămâni din Nisa. Numărul forţelor de ordina va fi, totodată, suplimentat.

Belgia a decis să menţină nivelul alertei teroriste la trei, pe o scală de la unu la patru, chiar dacă de Ziua Naţională a Franţei a avut loc un atentat terorit soldat cu 84 de morţi. Potrivit declaraţiilor premierului belgian, Charles Michel, trebuie să existe o informaţie „concretă şi precisă” despre un atac iminent. 

Tag-uri:
ziua natinala a belgiei, atentat terorist, alarma de atentat terorist, atentatul de la nisa, Charles Michel

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/atentat_2-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/atentat_2-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Melania Stoica | joi, 21 iulie 2016 | 0 Comentarii | 8 Vizualizari Autorităţile belgiene au luat măsuri de securitate stricte...

Preluat de la EVZ