Autor:
Andrei Micşa
| joi, 21 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 658 Vizualizari

Frank, eroul de la Nisa care a incercat sa-l opreasca pe terorist

Atacul terorist de la Nisa a îndurerat un continent întreg. Masacrul care a început în seara în care cei mai mulți francezi se bucurau de ziua națională a dus la moartea a peste 80 de persoane, printre care și un român. Nebunia a fost provocată de un șofer care a condus un camion printr-o mulțime de oameni, pe o distanță de aproape 2 kilometri. Văzând că monstrul mecanic nu poate fi oprit, un motociclist a încercat cu toată puterile să-l oprească pe șoferul dezlănțuit, dar a fot la un pas de a plăti cu viața sa.

În încercarea de a-l opri pe Mohamed lahouaiej Bouhlel și a camionului pe care îl conducea cu intenția de a omorâ cât mai mulți oameni, motociclistul Franck a fost la un pas de a-și pierde viața, în momentul în care s-a prins de cabina mașinii. Din povestea relatată de el pentru jurnaliștii de la Daily Mail, se pare că acesta s-a agățat de cabina tirului aflat în mers, iar în acel moment, teroristul a încercat să-l împuște, dar nu a reușit.

Încercarea în care motociclistul a urcat în camionul teroristului a fost filmată de o persoană care încerca sa surprindă imaginile îngrozitoare. Chiar și la câteva zile de la atacul îngrozitor, care a provocat numeroase victime, nu se știa cine este eroul care a avut puterea să reacționeze. Dar iată că acesta a ieșit la iveală, iar povestea sa este incredibilă.

Frack are vârsta de 49 de ani, și lucrează ca angajat la aeroportul din Nisa. Aflat la Nisa, pentru a vedea focurile de artificii care urmau să fie date cu ocazia Zilei Naționale a Franței, acesta a fost martorul unui măcel, pe care a încercat din toată puterea să-l oprească. Văzând persoanele care erau rănite sau omorâte de tir, acesta s-a urcat pe motocicleta sa, și a început să-l urmărească pe criminal.


Așa arată camionul care a fost folosit pentru uciderea a 84 de persoane


Ajuns în dreptul cabinei, el s-a agățat de portieră, și a început să-l lovească pe șofer, cu toată puterea pe care o mai aveam.

În sfârșit când am ajuns în cabină, am început să-l lovesc cu toată forța pe care o mai aveam”, a declarat Franck.

Dar Lahouaiel Bouhlel a încercat să-l și împuște. Pe moment, eroul nu a realizat ce se întâmplă, iar norocul a fost de partea sa, deoarece arma nu a funcționat.

Nu a spus nimic. Nici măcar nu s-a mișcat. A încercat să mă împuște cu arma pe care o avea în mână, dar nu a reușit. Am avut impresia că a încercat să o încarce și a apăsat trăgaciul, dar nu a mers. În acest moment am fost sigur că sunt gata să mor pentru a-l opri. Am încercat să intru în cabină pe geam, pentru că încuietoarea nu se putea deschide. M-am cățărat prin ochiul geamului, dar m-a lovit în cap cu tocul armei, și de atunci am probleme. Am căzut, și totul s-a făcut negru în jurul meu”, a mai spus Franck.

Acesta a mai adăugat și faptul că polițiștii l-au interogat după aceea, crezând că este terorist. Dar lucrurile s-au calmat, văzând că nu are nicio legătură cu șoferul, ci chiar a încercat să-l oprească.

Parbrizul camionului condus de terorist
Tag-uri:
Nisa, franck, erou, atac terorist, camion, motociclist, atac terorist franta, atac terorist nisa, terorist franta, eroul de la nisa poveste, poveste erou, barbat, barbat motocicleta, barbat tir, islamist, arma, camion nisa, zeci de persoane moarte, raniti, zeci de oameni raniti, zeci de oameni, sute de oameni, ziua frantei, Franta, franta, paris, Paris, Nisa Franta, nisa franta, nisa, poveste incredibila, eroul de la nisa, a platit cu viata, sacrifiu suprem, lovit in cap, 49 de ani, Eliberarea Bastiliei, francezi

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/franck-asd-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/franck-asd-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Andrei Micşa | joi, 21 iulie 2016 | 0 Comentarii | 658 Vizualizari Frank, eroul de la Nisa care a incercat...

Preluat de la EVZ