Autor:
Melania Stoica
| joi, 21 iulie 2016 | 2 Comentarii
| 452 Vizualizari

Kim Jong-un, în vârstă de 32 de ani, este cunoscut întregii planete ca fiind conducătorul suprem al Coreei de Nord. Puţină lume ştie însă că el mai are încă doi fraţi şi două surori, iar acesta aste al patrulea copil a fostului lider de la Phenian, Kim Jong-il.

Kim Jong-nam, în vârstă de 45 de ani, este cel mai mare dintre fraţii liderului nord corean. În momentul de faţă este lider formator al Partidului Democratic din Republica Nord Coreană. 

Kim Sul-song, în vârstă de 41 de ani, este sora mai mare a lui Kim Jong-un. Ea a ocupat mai multe funcţii ale statului, fiind şi secretara personală a tatălui ei, Kim Jong-il.

Kim Jong-chul, în vârstă de 34 de ani, este celălalt frate al liderului, şi este formator politic în acelaşi partid cu fratele cel mare, Kim Jong-nam.

Kim Yo-jong, în vârstă de 28 de ani, este cea mai mică dintre cei cinci fraţi, iar în prezent nu sunt cunoscute detalii despre viaţa ei profesională. 

În galeria foto ataşată sunt prezentaţi, pe rând, ceilalţi copii ai lui Kim Jong-il. 

Tag-uri:
kim jong un, coreea de nord, familia lui kim jong un, fratii lui kim jong un, surorile lui kim jong un, Kim Jong-nam, Kim Sul-song, Kim Jong-chul, nebunul planetei, kim jong un dictator

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/kim_1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/kim_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialGalerii Foto
Autor: Melania Stoica | joi, 21 iulie 2016 | 2 Comentarii | 452 Vizualizari Kim Jong-un, în vârstă de 32 de...

Preluat de la EVZ