loading…

George Copos, fostul finanțator al Rapidului a fost dezamăgit când a aflat vestea că formația din Giulești n-a primit acceptul a rămâne în prima ligă în sezonul următor, deoarece cererea de suspendare a falimentului se va judeca pe 24 august. În locul Rapidului a fost primită ACS Poli Timișoara.

George Copos, omul de afaceri de care se leagă cele mai importante performanțe din istoria modernă a Rapidului, spune că vestea că giuleștenii nu vor juca în Liga 1 l-a răvășit. Fostul patron al Rapidului se declară mâhnit de situația în care a ajuns clubul, despre care spune că l-a crescut precum un copil.

Mă doare sufletul pentru ce se întâmplă la Rapid, am plâns de durere alături de muncitorii de pe șantier acum când am aflat. Rapid a fost ca un copil crescut de mine. Mi s-a întâmplat cea mai mare nenorocire a vieții mele, deși am investit peste 32 de milioane de euro la Rapid“, a declarat George Copos pentru ProTV.

Rapid a intrat în faliment printr-o decizie luată de Tribunalul București. Conducerea clubului a depus însă o cerere de suspendare a deciziei până când va fi judecat apelul, o portiță prin care rapidiștii sperau că vor reuși să rămână în Liga 1, ceea ce ar fi însemnat acces la banii din drepturile TV. Rapid are datorii de aproximativ patru milioane de euro.

Liga Profesionistă de Fotbal a decis joi ca locul Rapidului să fie luat de ACS Poli Timișoara, deoarece clubul se află în stare de faliment și nu poate legitima jucători.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/george-copos-ma-doare-sufletul-pentru-ce-se-intampla-la-rapid-26238.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/george-copos-ma-doare-sufletul-pentru-ce-se-intampla-la-rapid-26238-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv