Autor:
Matei Năstase
| joi, 21 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 144 Vizualizari

Pokemon Go

Autoritățile din Arabia Saudită au luat altă decizie controversată. Astfel, a fost publicată din nou o fatawa din 2001, care interzice jocurile Pokemon, fără să precizeaze dacă decizia este legată de jocul care a isterizat lumea, Pokemon Go.

Pe de altă parte, Pokemon Go nu este încă disponibil oficial în această țară ultra-conservatoare din Golf, însă a fost descărcat ilegal de numeroase ori.

În Arabia Saudită, Comitetul permanent pentru cercetare și fatwe a declarat pe site-ul său că a emis din nou un decret privind jocurile Pokemon după ce “a primit numeroase întrebări” din partea publicului pe această temă.

Fatwa care recomanda interzicerea jocurilor Pokemon fusese impusă în 2001 de către muftiul regatului, care le asimilase jocurilor de noroc interzise de islam.

Muftiul, cea mai înaltă autoritate religioasă din Arabia Saudită, a susținut totodată că felul în care sunt concepute personajele jocului se bazează pe teoria darwinistă a evoluției speciilor prin selecție naturală, respinsă de asemenea, de islam.

Tag-uri:
Pokemon Go, Arabia Saudită, fatawa, interzice, pokemon, pokemon go, isterie, Pokemon GO, pokemon go, pokemon romania, pokemon go romania, pikachu, picachu pokemon go, cum sa prinzi un pikachu in pokemon go, cum sa prinzi pikachu, POKEMON GO PIKACHU, cum prinzi un Pikachu, cum prinzi Pikachu, Pikachu, PIKACHU, POKEMON GO, evenimentul zilei, cel mai rar pokemon, pokemon, pokemoni, monstrii, realitatte, joc, aplicatie, metoda, cea mai usoara metoda, cea mai usoara metoda de prin Pikachu, unde se gaseste Pikachu, Bulbasaur, Charmander și Squirtle, Bulbasaur Charmander, Squirtle

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/pokemon-go-logo-465x390-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/pokemon-go-logo-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Matei Năstase | joi, 21 iulie 2016 | 0 Comentarii | 144 Vizualizari Pokemon Go Autoritățile din Arabia Saudită au luat...

Preluat de la EVZ