loading…

Un bărbat din Constanța a fost trimis în judecată după ce a fugit de un polițist și, în momentul în care a fost prins, a încercat să-l mituiască pentru a-i trece cu vederea fapta.

Totul a avut loc pe data de 27 iunie, când un agent de poliție a observat un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat despre care știa că nu are permis de conducere. A încercat să-l oprească, dar la vederea acestuia șoferul a accelerat și a reușit să se facă nevăzut.

În urma unor cercetări, oamenii legii au reușit să descopere autoturismul și, odată cu el, bărbatul aflat la volan. Acesta se ascundea pe o stradă din orașul Ovidiu, iar în momentul în care polițistul a vrut să-l legitimeze i-a oferit acestuia suma de 100 de euro, pentru a nu lua măsurile legale.

Agentul a depus un denunț la Serviciul Județean Anticorpuție Constanța, iar șoferul fugar a fost prins în flagrant, pe data de 30 iunie, în timp ce-i oferea aceluiași polițist suma de 400 de lei.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru dare de mită, fiind solicitată instanței menținerea arestării pe durata procesului penal.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/constanta-sofer-trimis-in-judecata-dupa-ce-a-fugit-de-un-politist-si-apoi-a-incercat-sa-l-mituiasca-26216.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/constanta-sofer-trimis-in-judecata-dupa-ce-a-fugit-de-un-politist-si-apoi-a-incercat-sa-l-mituiasca-26216-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv