loading…

Conducerea Organizației PNL Suceava a propus forurilor statutare excluderea consilierului local Mihai-Bogdan Bicsi, după ce acesta a fost fotografiat simulând o execuție ISIS în timpul unei petreceri.

Partidul Național Liberal se delimitează de comportamentul manifestat de consilierul PNL Mihai-Bogdan Bicsi în urma unor fotografii ofensatoare postate pe o rețea de socializare. Conducerea Organizației PNL Suceava a propus forurilor statutare excluderea acestuia din Partidul Național Liberal. Propunerea de excludere urmează să fie validată în următoarea ședință a filialei. PNL dezaprobă ferm astfel de comportamente și atitudini”, au transmis liberalii joi prin intermediul unui comunicat de presă.

Consilierul PNL a fost fotografiat miercuri de prieteni în timpul unei petreceri la Voroneț. El apare ținând o drujbă deasupra unui ”partener de distracție” legat, cu capul pe un buștean. ”Terorist ISIS capturat la Voroneț :)))” este textul care însoțește fotografia care între timp a fost ștearsă de pe rețeaua de socializare. În timpul petrecerii liberalul s-a mai fotografiat ținând o seceră și un ciocan.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/consilier-local-pnl-fotografiat-cand-simula-decapitarea-unui-barbat-in-stil-isis-foto-26234.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/consilier-local-pnl-fotografiat-cand-simula-decapitarea-unui-barbat-in-stil-isis-foto-26234-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv