loading…

Procurorii doljeni fac cercetări după ce, în urma unei altercații care a avut loc în orașul Segarcea, un bărbat a ajuns la spital, iar medicii au extras din rănile acestuia 93 de alice.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, Magda Bădescu, a declarat, ieri, că incidentul a avut loc marți seara, în orașul Segarcea, și este încă în cercetare.

“A fost un incident între mai multe persoane, una dintre ele a tras cu o armă cu alice în partea vătămată și i-a produs mai multe leziuni care au necesitat internarea în spital și intervenția chirurgicală. Se cercetează împrejurările în care s-a produs fapta. Deocamdată s-a înregistrat cauza la noi pentru tentativă de omor”, a spus Magda Bădescu.

Bărbatul rănit, în vârstă de 48 ani, a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar medicii au extras din rănile sale 93 de alice.

“Pacientul a fost împușcat cu o armă cu alice, a fost adus în Departamentul de Urgență, la sosire era conștient, stabil hemodinamic. Prezenta multiple plăgi împușcate cu alice pe partea posterioară a trunchiului. În urma investigațiilor s-au evidențiat leziuni cu retenție de corp străin metalic, la baza hemitoracelui stâng, la nivelul splinei, rinichi bilateral, de asemenea, intraperitoneal, retroperitoneal și pararectal. La tomografie au fost inventariate 93 de alice. Pacientul a suferit o intervenție chirurgicală, fiind în Terapie Intensivă, în stare stabilă”, a declarat dr. Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Craiova.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/barbat-impuscat-in-urma-unui-conflict-medicii-i-au-extras-93-de-alice-din-ranile-sale-26206.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/barbat-impuscat-in-urma-unui-conflict-medicii-i-au-extras-93-de-alice-din-ranile-sale-26206-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv