loading…

Autoritățile franceze nu au găsit nici un fel de arme sau materiale explozive în urma perchezițiilor ce au avut loc în Argenteuil, la periferia Parisului, informează site-ul postului BFM.

Perchezițiile au fost desfășurate joi, în suburbia Argenteuil, de către Direcția generală de securitate internă, cu sprijinul Unităților Speciale ale Poliției, scrie Mediafax.

Această operațiune antiteroristă nu a fost conectată cu atacul de la Nisa. În cadrul operațiunii au fost percheziționate moschea și bibliotecă musulmană a comunei Argenteuil, dar aceasta viza anumite persoane.

În urma perchezițiilor, nu au fost găzite arme sau materiale explozive. Contactat de postul TV BFM, Parchetul local a dezmințit interpelările raportate de anumite publicații media.

Operațiunea a avut rolul de a verifica informații sesizate anonim.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/autoritatile-nu-au-gasit-armament-in-urma-perchezitiilor-efectuate-la-periferia-parisului-26242.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/autoritatile-nu-au-gasit-armament-in-urma-perchezitiilor-efectuate-la-periferia-parisului-26242-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv