loading…

Un om de afaceri din județul Arad face apel pentru a prinde un hoț, surprins de camerele de supraveghere, care i-a furat din casă 25 de ceasuri de lux în valoare de 29.000 lei, în condițiile în care în imobil se aflau fiica și soacra proprietarului, iar în curte erau câini.

Omul de afaceri scrie pe Facebook că spargerea a avut loc marți între orele 10.00 și 11.00, în comuna Vladimirescu, iar hoțul nu s-a temut că fiica și soacra proprietarului, aflate în vilă, l-ar putea surprinde, scrie Mediafax.

De altfel, bărbatul a reușit să treacă și de câinii familiei, care se plimbau liberi prin curte.

Hoțul nu a răvășit casa, ci a intrat în prima cameră și după ce a căutat în primul dulap, a găsit ceasurile, după care a plecat.

Soacra omului de afaceri l-a surprins pe hoț când ieșea din casă și, luat la întrebări, bărbatul a încercat inițial să susțină că vrea să îi vândă cosmetice, după care, când femeia i-a spus că a furat ceva, bărbatul a fugit.

Pe imaginile surprinse de camerele video de supraveghere din zonă se vede cum presupul hoț fuge, dar apoi, pentru a nu da de bănuit, apare calm în momentul în care vede că pe stradă mai sunt și alți oameni.

Omul de afaceri păgubit oferă și o recompensă pentru prinderea hoțului.

“În cazul furtului celor 25 de ceasuri de diferite mărci, în valoare de aproximativ 29.000 lei, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșrii infracțiunii de furt calificat”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Poliției Județui Arad, Lorena Pîrvulescu.

Polițiștii spun că poarta curții nu era închisă cu cheia.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/apel-pe-facebook-zeci-de-ceasuri-de-lux-furate-de-hoti-dintr-o-casa-in-miezul-zilei-26240.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/apel-pe-facebook-zeci-de-ceasuri-de-lux-furate-de-hoti-dintr-o-casa-in-miezul-zilei-26240-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv