Autor:
Matei Năstase
| joi, 21 iulie 2016 | 1 Comentarii
| 158 Vizualizari

Alina Gorghiu, copreședintele PNL

Invitată în emisiunea lui Silviu Mănăstire de la B1 TV, co-președintele PNL, Alina Gorghiu, a făcut mai multe precizări legate de rezultatul alegerilor locale și situația actuală din conducerea partidului.

”Faptul că am pierdut alegerile locale e o certitudine, dar depinde forma în care îmbraci această înfrângere, nu sunt de acord cu infomația că PNL a pierdut la pas, e una răutăcioasă. Să știți că alegerile locale nu sunt doar într-o localitate, nu doar în București. Fac o precizare că în aceste alegeri PNL are un plus de 200 de primari. Întâmplarea face ca rezultatul acestor alegeri este cel așteptat, mai puțin pe București, suntem într-un proces de transformare pe București, regret scorul, îmi asum eu toată vina”, a declarat Alina Gorghiu.

De

altfel, ea a precizat că: “Întotdeauna un lider normal la cap atunci când lucrurile nu ies cum trebuie, ia în calcul o demisie”.

Dorința mea este ca acest partid să câștige alegerile parlamentare, indiferent ce își dorește oricine, dacă alegerile nu sunt câștigate în sensul guvernării, eu nu am ce să caut la conducerea acestui partid” a mai spus Alina Gorghiu.Tag-uri:
alina gorghiu, silviu mastire, pnl, aleger, situatia partidului, conducerea pnl, primari

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/06-gorghiu-mai-8641-465x390-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/06-gorghiu-mai-8641-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Matei Năstase | joi, 21 iulie 2016 | 1 Comentarii | 158 Vizualizari Alina Gorghiu, copreședintele PNL Invitată în emisiunea lui...

Preluat de la EVZ