loading…

Un copil de 10 ani a ajuns la Spitalul Județean Suceava după ce a fost lovit, în timp ce se dădea cu bicicleta, de o mașină condusă de un adolescent în vârstă de 16 ani, care a fugit de la locul accidentului.

Poliția Județeană Suceava a anunțat, joi, că un tânăr de 16 ani, din comuna Grănicești, care conducea, miercuri seara, un autoturism pe un drum comunal de pe raza satului Călinești Vasilache din comuna Dărmănești, a lovit o bicicletă condusă de un copil de 10 ani, din comuna Satu Mare, care nu a acordat prioritate de trecere la o intersecție cu o uliță neclasificată.

Copilul de 10 ani a fost transportat la Spitalul Județean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale, în timp ce adolescentul care conducea mașina a plecat de la locul accidentului.

El a fost identificat de polițiștii din Bălcăuți.

Adolescentul este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/accident-copil-de-10-ani-la-spital-dupa-ce-a-fost-lovit-de-o-masina-condusa-de-un-adolescent-26214.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/accident-copil-de-10-ani-la-spital-dupa-ce-a-fost-lovit-de-o-masina-condusa-de-un-adolescent-26214-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv