loading…

Postul CNN a realizat, în contextul scandalului generat de criticile aduse soției lui Donald Trump că ar fi palgiat discursul lui Michelle Obama, o listă cu personalități politice din întreaga lume acuzate de plagiat în discursuri sau lucrări, iar printre ele figurează și numele lui Victor Ponta.

In articol intitulat “De la discursuri la teze de doctorat: Politicieni acuzați că au copiat”, CNN comentează că “politicienii vorbesc mult și scriu mult”, adresând retoric întrebarea: “Dar ce se întâmplă atunci când cuvintele pe care le rostesc și pe care le scriu nu sunt ale lor?”

Numele fostului premier Victor Ponta ocupă poziția a șasea în lista realizată de CNN cu personalități politice acuzate de plagiat.

“Premierul român Victor Ponta, 2012: Guvernul României a devenit obiectul criticilor internaționale după ce Ponta a fost acuzat că și-a plagiat teza de doctorat. Ponta a respins acuzația care i s-a adus, catalogând-o drept un atac politic din partea președintelui Traian Băsescu (…)”, subliniază CNN.

Pe lista realizată de CNN cu persoanlitățile acuzate de palgiat se numără vicepreședintele american, Joe Biden, președintele rus, Vladimir Putin, Timothy Goeglein, fost asistent la Casa Albă care a demisionat în 2008, fostul ministru german al Apărării Karl Theodor zu Guttenberg, fostul președinte al Ungariei Pal Schmitt, fostul premier al României Victor Ponta, senatorul american Rand Paul, fostul ministru german al Educației Annette Schavan, senatorul american John Walsh, fostul candidat republican la alegerile prezidențiale americane Ben Carson, și nu în ultimul rând, președintele american Barack Obama.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/victor-ponta-pe-o-lista-realizata-de-cnn-cu-politicieni-acuzati-de-plagiat-26162.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/victor-ponta-pe-o-lista-realizata-de-cnn-cu-politicieni-acuzati-de-plagiat-26162-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv