loading…

Luptărorul K1 Sebastian Chira a fost împușcat în noaptea de luni spre marți. Sportivul era stabilit de mai mulți ani în Olanda.

Sebastian Chira avea 38 de ani și era un cunoscut al interlopului clujean Gore. Potrivit gazetadecluj.ro, luptătorul K1, stabilit în Olanda, făcea parte dintr-o vestita gașcă de motocicliști, Hells Angels, iar luni a postat pe Facebook un mesaj în care spunea că “e mai bine să sfârșești prin durere, decât să ai parte de o durere nesfârșită”.

Deocamdată nu se știe cine l-a împușcat pe Chira, cert este că acesta a murit în urma atacului. Românul era stabilit în Olanda din anul 2004.

UPDATE. Informațiile inițiale au fost infirmate de o postare pe pagina de Facebook a lui Sebastian Chira. În jurul orei 19, acesta a postat textul:

Imi cer scuze ca nu pot sa raspund la toate mesajele! Am primit mii de mesaje si telefoane. Asa ceva nu se poate! Nu am murit…inca! Sebi’.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/tragedie-in-sport-un-luptator-roman-de-k1-a-fost-impuscat-mortal-26140.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/tragedie-in-sport-un-luptator-roman-de-k1-a-fost-impuscat-mortal-26140-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv