loading…

Doi piloți ai unui avion de pasageri au fost arestați și deferiți justiției, în Marea Britanie, pentru că erau în stare de ebrietate cu câteva minute înaintea decolării, informează presa de la Dublin, relatează BBC News online.

Comandantul și copilotul unui avion care urma să zboare de la Glasgow (Scoția, Marea Britanie) spre Toronto (Canada) au fost opriți să decoleze după ce alți membri ai echipajului au semnalat că aceștia se comportau ciudat. Teste efectuate de autoritățile aeroportuare au relevat că ar fi consumat alcool, astfel că au fost plasați în arest preventiv, scrie Mediafax.

Cei doi piloți sunt cetățeni canadieni și se numesc Jean-Francois Perreault, în vârstă de 39 de ani, și Imran Zafar Syed, 37 de ani.

Incidentul a avut loc marți, iar zborul a fost amânat. La bordul avionului companiei Air Transat care urma să decoleze spre Canada erau 345 de pasageri și nouă membri ai echipajului.

Compania Air Transat a prezentat scuze pasagerilor afectați de incident, oferindu-le compensații de câte 200 de dolari canadieni (140 de euro).

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/pilotii-unui-avion-de-pasageri-arestati-in-marea-britanie-pentru-ca-erau-beti-26188.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/pilotii-unui-avion-de-pasageri-arestati-in-marea-britanie-pentru-ca-erau-beti-26188-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv