loading…

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Băicoi fac, astăzi, patru percheziții la persoane bănuite de furtul unor contoare de gaze naturale asupra cărora ar fi intervenit anterior prin modificarea indexului de consum, în așa fel încât consumul real să nu fie afișat.

Potrivit Polițiri, polițiștii din cadrul Poliției Băicoi fac patru percheziții la domiciliile unor persoane din localitate bănuite de furtul unor contoare de gaze, după ce din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2015, persoanele respective ar fi intervenit asupra contoarelor de gaze de la mai mulți consumatori din Băicoi, Ploiești, Breaza, Bărcănești și Bușteni.

La solicitarea consumatorilor, persoanele implicate modificau indexul de consum pentru a se sustrage de la plata consumului real.

Ulterior, pentru ca intervențiile neautorizate să nu fie descoperite de furnizor, persoanele bănuite furau contorul de gaze.

În acest caz, cinci mandate de aducere vor fi puse în executare.

La acțiuni participă și jandarmi din cadrul Grupării Mobile Ploiești.

Activitatea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/perchezitii-la-persoane-banuite-de-furtul-unor-contoare-de-gaze-naturale-26153.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/perchezitii-la-persoane-banuite-de-furtul-unor-contoare-de-gaze-naturale-26153-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv