loading…

Clipe de groază pentru călătorii unui autobuz din Timiș. Aceștia au fost amenințați cu pistolul de un tânăr nervos că șoferul autobuzului condus prea mult cu faza lungă a farurilor pornită.

Totul a avut loc aseară pe drumul ce leagă Lugojul de Ohabă-Forgaci, la finalul schimbului de tură, în timp ce autobuzul circulă dinspre oraș spre satul în care transporta muncitorii unei firme din zona industrială a Tapiei la casele lor.

O mașină i-a blocat calea autocarului, iar din autoturism a coborât un tânăr de 26 de ani care avea un pistol în mână. Acesta a urcat nervos în autobuz și a țipat la șofer pentru că ar fi mers prea mult cu faza lungă a farurilor pornită. În tot acest timp, călătorii speriați s-au adunat în partea din spate a autocarului.

După ce a fluturat de mai multe ori arma, tânărul a coborât, s-a urcat în mașina lui și a dispărut. A fost găsit însă la scurt timp de polițiști și dus la audieri.

 Anchetatorii au stabilit că pistolul folosit de teribilist era unul cu gaz, cu bile de 6 mm.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/panica-in-autobuz-calatorii-si-soferul-amenintati-cu-pistolul-de-un-tanar-26175.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/panica-in-autobuz-calatorii-si-soferul-amenintati-cu-pistolul-de-un-tanar-26175-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv