loading…

Meredith McIver, o membră a echipei de campanie a candidatului republican la președinția SUA Donald Trump, a admis rolul jucat în elaborarea discursului Melaniei Trump, care ar fi plagiat fragmente ale unei declarații făcute de Michelle Obama, dar a explicat că i s-a refuzat demisia.

Meredith McIver a explicat că Melania Trump i-a citit la telefon un discurs din 2008 al “primei doamne a SUA”, Michelle Obama, pentru a se inspira din el în elaborarea discursului ei.

“Am notat aceste elemente și le-am inclus în schița care a stat la baza formei finale a discursului. Nu am verificat discursurile doamnei Michelle Obama. Aceasta este greșeala mea și mă simt foarte rău pentru haosul provocat Melaniei, familiei Trump și doamnei Michelle Obama. Nu am vrut să deranjez pe nimeni”, a declarat Meredith McIver, citată de publicația Miami Herald.

Funcționara echipei de campanie a lui Donald Trump s-a oferit să demisioneze pentru presupusul plagiat, dar propunerea a fost respinsă: “Domnul Donald Trump mi-a spus că oamenii fac greșeli nevinovate, că învățăm și ne dezvoltăm pe baza acestor experiențe”.

“Îmi cer scuze pentru confuzia și isteria cauzate de greșeala mea”, a încheiat Meredith McIver.

Discursul rostit de Melania Trump, soția lui Donald Trump, la convenția Partidului Republican din SUA, a atras acuzații privind presupusa plagiere a unor fragmente ale unei declarații făcute de Michelle Obama, soția președintelui Barack Obama.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/o-membra-a-echipei-lui-trump-admite-rolul-in-discursul-acuzat-de-plagiat-trump-ii-respinge-demisia-26187.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/o-membra-a-echipei-lui-trump-admite-rolul-in-discursul-acuzat-de-plagiat-trump-ii-respinge-demisia-26187-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv