loading…

Poliția macedoneană a arestat 19 persoane, printre care și cinci ofițeri de poliție, suspectate că ar fi făcut parte dintr-o rețea de trafic de imigranți, a declarat ministrul de Interne, Mitko Cavkov, citat de site-ul agenției Reuters.

Alți trei presupuși membri ai rețelei ce se ocupa cu traficul de imigranți se află încă în libertate. Grupul este de asemenea suspectat de jafuri, trafic de arme și droguri.

Potrivit ministrului de Interne, Mitko Cavkov, grupul criminalistic ar fi luat ființă în 2015, lucrând atât la nivel național, cât și internațional, și ar fi ajutat la trecerea clandestină peste frontieră a aproximativ 550 de imigranți.

Un număr fără precedent de imigranți și refugiați vor să ajungă în Europa de Vest. Țările balcanice și-au blocat granițele pentru a limita afluxul de imigranți, aceștia apelează însă la rețelele traficanților de persoane.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/nouasprezece-traficanti-de-migranti-arestati-in-macedonia-printre-care-cinci-politisti-26183.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/nouasprezece-traficanti-de-migranti-arestati-in-macedonia-printre-care-cinci-politisti-26183-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv