Autor:
Andrei Călin
| miercuri, 20 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 32 Vizualizari

Dan Alexa

Dan Alex, antrenorul echipei Rapid, a demisionat, din cauza incertitudinii care planează asupra clubului giuleștean. Joi, „alb-vișinii” așteaptă să fie excluși din Liga I.

Rapid are șanse foarte mici să evolueze în Liga I, în noul sezon, iar antrenorul Dan Alexa a ajuns la capătul răbdării. Tehnicianul nu va mai continua pe banca „alb-vișiniilor”, din cauza incertitudinii și a recunsocut că, foarte probabil, rapidiștii nu vor începe noul sezon în prima ligă. 

„Decizia de azi era cam ultima speranță să continuăm. Pentru mine lucrurile au fost clare: a fost ultima zi. I-am anunțat și pe jucători. Am avut speranțe că putem să jucăm în Liga 1. Mâine va anunța Liga ce se va întâmpla, dar șansele sunt minime. Singura variantă e ca Rapid să se înscrie cu juniorii în prima ligă. Noi nu mai putem face contracte, așa că pentru mine a fost ultima zi la Rapid. Le mulțumesc suporterilor. Pot să privesc în ochi orice rapidist. Îmi e imposibil să mai rămân, la fel și jucătorilor, pentru că nu se mai pot face contracte”, a spus Alexa la Dolce Sport.Tag-uri:
dan alexa, rapid, faliment, demisie, liga I

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/32coloana_-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/32coloana_-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Andrei Călin | miercuri, 20 iulie 2016 | 0 Comentarii | 32 Vizualizari Dan Alexa Dan Alex, antrenorul echipei Rapid,...

Preluat de la EVZ