loading…

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu (locul 61 în clasamentul mondial) a pierdut, ieri, meciul cu sportiva americană Christina McHale (poziția 63 WTA), scor 3-6, 4-6, în primul tur al turneului de la Washington, Statele Unite ale Americii.

Meciul a durat o oră și 30 de minute. Niculescu a înregistrat doi ași și a comis patru duble greșeli. În primul set, McHale a servit foarte bine și nu i-a acordat nicio șansă de break româncei. În actul secund, Niculescu a condus cu 2-0 și 4-2, dar a cedat inițiativa și a pierdut meciul fără să mai ia un game.

În urma acestui rezultat, bilanțul confruntărilor directe a devenit 4-1 pentru Christina McHale. Niculescu se impusese la începutul anului în minimum de seturi pe hard, la Hobart, Australia.

Pentru participarea în turneul de la Washington, Monica Niculescu va primi un punct în clasamentul mondial și un cec în valoare de 2.220 de dolari.

Monica Niculescu (28 de ani) declara imediat după înfrângerea din optimile de finală ale turneului BRD Bucharest Open că va efectua o vizită de urgență la doctor, pentru un control la spate, unde a avut dureri de mult timp.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/monica-niculescu-a-pierdut-in-primul-tur-al-turneului-de-tenis-de-la-washington-26150.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/monica-niculescu-a-pierdut-in-primul-tur-al-turneului-de-tenis-de-la-washington-26150-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv