loading…

Trei angajați ai Spitalului de Arși sunt audiați, astăzi, la Poliția Capitalei în dosarele deschise de procurori privind activitatea unității medicale, unul dintre cei citați fiind medicul care l-a îngrijt pe pacientul pe rănile căruia pe aflau larve, Tudor Stăncioiu.

Marți, alți doi angajați ai Spitalului de Arși au dat declarații în cele două dosare, unul dintre aceștia fiind medicul Camelia Roiu, cel care a făcut publice imaginile cu pacientul pe rănile căruia se aflau larve.

Procurorii de la Parchetul Capitalei au deschis un dosar de moarte suspectă după apariția unei înregistrări cu un pacient internat în Spitalul de Arși, pe rănile căruia se aflau larve. Anchetatorii au demarat și o a doua anchetă, pentru ucidere din culpă, după ce o femeie a decedat la unitatea medicală după o transfuzie sanguină greșită.

Polițiștii au ridicat săptămâna trecută acte de la Spitalul de Arși iar mai mulți angajați ai unității medicale au dat declarații anchetatorilor în legătură cu cele două cazuri.

Și Ministerul Sănătății face investigații în ceea ce privește Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, secția de Anestezie Terapie Intensivă fiind închisă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/medicul-care-l-a-tratat-pe-pacientul-pe-ranile-caruia-se-aflau-larve-audiat-de-politisti-26154.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/medicul-care-l-a-tratat-pe-pacientul-pe-ranile-caruia-se-aflau-larve-audiat-de-politisti-26154-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv