loading…

Jurnalistul Pavel Șeremet, ce lucra la ziarul online de investigații Ukraiinska Pravda, a fost ucis în această dimineață într-un atentat cu mașină-capcană, în centrul Kievului, informează site-ul agenției Reuters.

În momentul exploziei vehiculului, Pavel Șeremet se îndrepta cu mașina proprietarului ziarului la care lucra spre locul de muncă, a anunțat un consultant al Ministerului de Interne, Anton Gerașcenko.

Doi martori au declarat reporterilor agenției Reuters că au auzit un zgomot puternic, apoi au văzut flăcările de sub mașina carbonizată, din mijlocul străzii.

Sunt în stare de șoc, nu știu ce să spun, este o chestiune de onoare pentru poliție să investigheze cazul“, a declarat șeful forțelor de poliție națională, Hatia Dekanoidze.

“Mă voi ocupa personal de acest caz”, a mai adăugat aceasta.

Prim-ministrul Ucrainei, Volodimir Groisman, a postat un mesaj pe site-ul de socializare Facebook, spunând:

Ziua a început cu o veste îngrozitoare. Cunoscutul jurnalist Pavel Șeremet a fost ucis în această dimineață“.

Fondatorul ziarului Ukrayinska Pravda, Georgi Gongadze, era un jurnalist investigativ ce a fost ucis în urmă cu 16 ani. Incidentul a ajutat la precipitarea Revoluției Portocalii din Ucraina. Trupul acestuia a fost găsit decapitat într-o pădure din apropierea orașului Kiev.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/jurnalist-de-investigatii-fost-prezentator-tv-ucis-intr-un-atentat-cu-masina-capcana-la-kiev-26178.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/jurnalist-de-investigatii-fost-prezentator-tv-ucis-intr-un-atentat-cu-masina-capcana-la-kiev-26178-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv