Autor:
Anca Simionescu
| miercuri, 20 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 6 Vizualizari

Radu Beligan are un loc special în inima actriței Ileana Stana Ionescu

Pentru marea doamnă a scenei românești, întâlnirea cu Radu Beligan a însemnat un moment de cotitură atât în viața și cariera ei.

Vestea că maestrul Radu Beligan a trecut în neființă a îndurerat-o pe marea actriță Ileana Stana Ionescu. Pentru doamna scenei românești, întâlnirea cu Radu Beligan a însemnat un moment de cotitură în viața și cariera ei. „Este un moment foarte greu pentru mine. L-am cunoscut bine pe Radu Beligan și omul acesta, ce a fost de o mare finețe, educație și cultură a însemnat foarte mult atât în viața mea personală, cât și profesională. L-am cunoscut pe când jucam la Teatrul din Piatra Neamț și el mi-a dat ideea să mă duc la Teatrul Național din București, la concurs. A fost acolo și m-a încurajat. A fost o mare cotitură în cariera mea. Îmi pare nespus de rău că s-a întâmplat asta, sunt conștientă că era inevitabil, dar sunt lucruri în viață cu care nu mă pot împăca”, a spus Ileana Stana Ionescu. „Maestrului Beligan îi rămân datoare câte zile o să am pe pământ, îi mulțumesc din toată inima pentru tot ce a însemnat el pentru mine”, a adăugat marea doamnă a teatrului românesc.Tag-uri:
radu beligan, actor, cartea recordurilor, ileana stana ionescu, teatrul nationa

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/ileana-stana-ionescu-radu-beligan-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/ileana-stana-ionescu-radu-beligan-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Anca Simionescu | miercuri, 20 iulie 2016 | 0 Comentarii | 6 Vizualizari Radu Beligan are un loc special în...

Preluat de la EVZ