24 de echipe au depus cerere la Federația Română de Fotbal pentru a se înscrie în sezonul viitor al Ligii a 2-a, care va începe pe 30 iulie și care conține 22 de echipe, singura care nu a făcut acest lucru fiind Petrolul Ploiești, conform site-ului Liga2.ro.

21 de echipe au depus cerere de înscriere în Liga 2, deși unele se confruntă cu mari probleme financiare. Printre echipele care au dreptul oficial să joace și care au depus cerere se află și SC Bacău, Farul Constanța, FC Brașov, FCM Baia Mare, ACS Berceni sau Șoimii Pâncota, formații care trec printr-o situație financiară extrem de delicată, se află aproape de faliment sau nu mai au susținerea autorităților locale și sunt ca și desființate.

Iată echipele care au dreptul oficial să joace în Liga 2 și care au depus cerere în acest scop: ACS Poli Timișoara, Dunărea Călărași, Dacia Unirea Brăila, SC Bacău, Farul Constanța, FC Academica Clinceni, UTA Bătrâna Doamnă, Chindia Târgoviște, CS Mioveni, FC Brașov, FCM Baia Mare, CS Balotești, ACS Berceni, CSM Râmnicu Vâlcea, Șoimii Pâncota, Olimpia Satu Mare, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Juventus București, CS Afumați, ASU Poli Timișoara, Luceafărul Oradea.

rootstireaActualitate/Esential
24 de echipe au depus cerere la Federația Română de Fotbal pentru a se înscrie în sezonul viitor al Ligii a 2-a, care va începe pe 30 iulie și care conține 22 de echipe, singura care nu a făcut acest lucru fiind Petrolul Ploiești, conform site-ului Liga2.ro. 21 de echipe...

Preluat de la romania ntv