loading…

O familie din Dâmbovița a fost atacată în plină stradă de un clan de interlopi. Scandalul a pornit de la o ceartă dintre un minor de 13 ani și unul de 8 ani din clanul interlopilor.

Atacatorii au spart geamurile unui bloc și l-au lovit cu ranga în cap pe un tânăr de 29 de ani care ținea în brațe un bebeluș de trei luni. Soția bărbatului și fratele ei se tem de interlopi și spun că le este frică să mai iasă din casă. Ei susțin că interlopii le-au cerit taxă de protecție.

“Vor bani. Au venit să ia taxă de protecție. De unde să le dau? Toată șleapca a venit. Au dat cu ce au nimerit. Copiii sunt traumatizați”, spune cumnatul victimei, potrivit adevarul.ro.

Victima a fost transportată la spitalul Elias și se află în stare foarte gravă. Mai multe persoane au fost duse la audieri.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/familie-atacata-de-interlopi-un-barbat-se-zbate-intre-viata-si-moarte-26159.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/familie-atacata-de-interlopi-un-barbat-se-zbate-intre-viata-si-moarte-26159-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv