loading…

Messenger, aplicația de mesagerie a cunoscutei rețele de socializare Facebook, a depășit pragul de 1 miliard de utilizatori, a anunțat astăzi compania, citată de DPA.

Succesul aplicației contribuie la poziția dominantă a Facebook în rândul rețelelor de socializare. Cealaltă aplicație de mesagerie deținută de Facebook, WhatsApp, are deja peste 1 miliard de utilizatori, potrivit Agerpres.

Aplicația Messenger, introdusă în 2011, servește ca platformă de comunicare atât pentru utilizatorii obișnuiți ai Facebook, cât și pentru companii și clienții lor.

Serviciul a câștigat 200 de milioane de utilizatori de la începutul anului.

Facebook Messenger se deosebește de alte aplicații de mesagerie, cum ar fi WhatsApp, prin adăugarea unor elemente multimedia, cum ar fi stickerele și gif-urile. Potrivit companiei, peste 380 milioane de stickere sunt trimise în fiecare zi pe aplicația Messenger.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/facebook-messenger-a-depasit-pragul-de-1-miliard-de-utilizatori-26191.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/facebook-messenger-a-depasit-pragul-de-1-miliard-de-utilizatori-26191-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv