loading…

IPJ Iași face cercetări în cazul unui bărbat în vârstă de 60 de ani din localitatea Grajduri, dat dispărut de trei zile, care a fost găsit mort, astăzi, în lacul Veneția, și avea legat în jurul gâtului un sac plin cu rulmenți.

Purtătorul de cuvânt al ISU Iași, Elena Loredana Covalschi, a declarat, pentru Mediafax, că Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Mihail Grigore Sturza” al județului Iași a fost solicitat să intervină, marți, pentru a recupera “o persoană care plutea la suprafața apei Lacului Veneția”.

“La locul intervenției s-a deplasat un echipaj cu barcă, precum și o autospecială de terapie intensivă mobilă. Persoana a fost recuperată din apă, iar medicul ce încadra echipajul de terapie intensivă mobilă a fost nevoit, din păcate, să constate decesul acesteia”, a spus Elena Loredana Covalschi.

Victima avea în jurul gâtului un sac plin cu rulmenți.

La lac s-au deplasat și polițiștii, care au stabilit că este vorba despre un bărbat de 60 de ani, din localitatea Grajduri. Familia a anunțat dispariția acestuia în urmă cu trei zile.

Reprezentanții IPJ Iași au declarat că s-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs decesul.

Anchetatorii au luat în calcul și varianta sinuciderii, mai ales că rudele bărbatului susțin că acesta a amenințat, în repetate rânduri, că își va pune capăt zilelor.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/descoperire-socanta-barbat-gasit-mort-intr-un-lac-cu-un-sac-plin-cu-rulmenti-la-gat-26147.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/descoperire-socanta-barbat-gasit-mort-intr-un-lac-cu-un-sac-plin-cu-rulmenti-la-gat-26147-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv