Autor:
Andrei Micşa
| miercuri, 20 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 34 Vizualizari

Cum sa prinzi un Pikachu in Pokemon GO / Pokemon GO Romania

Pokemon GO a devenit în foarte scurt timp un joc care a depășit Twitter sau Tinder la folosirea pe gadgeturi. Iar acest lucru este imens, dacă ne gândim la momentele în care aceste aplicații au fost lansate. Pokemon GO are doar câteva săptămâni de când a devenit disponibil în SUA, iar numărul de utilizatori ai săi este enorm. Și toți îl caută pe Pikachu cel mai ușor. Evenimentul Zilei îți prezintă metoda cea mai ușoară de a-l prinde pe cunoscutul Pikachu în acest nou joc.

Pikachu este cel mai cunoscut pokemon care se află în franciza creată de Nintendo. Iar cei mai mulți care joacă noul joc Pokemon GO încearcă să-l prindă.

Dar ceea ce mulți utilizatori nu știu este faptul că în această aplicație, există o tehnică ascunsă de a-l prinde pe cunoscutul personaj.

Chiar de la începutul jocului, Pikachu poate fi al utilizatorului. Cum este posibil acest lucru? Evenimentul Zilei își prezintă această opțiune, pe care orice utilizator al aplicației ar trebui să o cunoască.


După ce jocul a fost instalat și după ce jucătorul a intrat în aplicație, este să-și aleagă primul pokemon, acesta având la dispoziție trei opțiuni: Bulbasaur, Charmander și Squirtle. Dar în acest stadiu al jocului, creatorii au adăugat o opțiune ascunsă. Dacă jucătorul nu va alege niciuna dintre cele trei variante, el poate să-l găsească chair pe Pikachu.

Tot ce trebuie să facă este să nu aleagă niciuna dintre cele trei variante propuse de către joc, și să plece din locul respectiv, cu aplicația deschisă în telefon.

Pikachu îi va apărea utilizatorului, după câțiva zeci sau sute de metrii parcurși în realitate (dar și în aplicație)


După ce utilizatorul îl va alege pe Pikachu, el va trebui să prindă alți monstruleți și să devină cel mai bun. Câteva metode prin care jocul ar deveni mai ușor puteți vedea pe site-ul Evenimentului Zilei, AICI.

De asemenea, redactorii evz.ro au scris și un tutorial pentru a crește cât mai ușor în nivel, în Pokemon GO. Tutorialul îl puteți găsi AICI.

Tag-uri:
Pokemon GO, pokemon go, pokemon romania, pokemon go romania, pikachu, picachu pokemon go, cum sa prinzi un pikachu in pokemon go, cum sa prinzi pikachu, POKEMON GO PIKACHU, cum prinzi un Pikachu, cum prinzi Pikachu, Pikachu, PIKACHU, POKEMON GO, evenimentul zilei, cel mai rar pokemon, pokemon, pokemoni, monstrii, realitatte, joc, aplicatie, metoda, cea mai usoara metoda, cea mai usoara metoda de prin Pikachu, unde se gaseste Pikachu, Bulbasaur, Charmander și Squirtle, Bulbasaur Charmander, Squirtle

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/pokemon-go-pikachu-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/pokemon-go-pikachu-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Andrei Micşa | miercuri, 20 iulie 2016 | 0 Comentarii | 34 Vizualizari Cum sa prinzi un Pikachu in Pokemon GO...

Preluat de la EVZ