loading…

Două sute de salariați, membri ai Sindicatului Personalului Operativ din cadrul operatorului portuar SOCEP, au intrat, astăzi, în grevă pe perioadă nedeterminată, ei cerând păstrarea contractului colectiv de muncă cu toate drepturile existente, precum și obținerea unei creșteri salariale.

Sindicatul Personalului Operativ SOCEP, organizație sindicală reprezentativă afiliată la Federația Națională a Sindicatelor Portuare și Blocul Național Sindical, a declanșat, astăzi, greva generală, pe perioadă nelimitată.

“Greva generală se declanșează ca urmare a nesoluționării revendicărilor formulate de către salariații membri de sindicat, în speță păstrarea contractului colectiv de muncă cu toate drepturile existente, câștigate în decursul anilor prin negociere directă administrație – sindicat, precum și obținerea unei creșteri salariale colective în baza profitului obținut la a cărui realizare au contribuit în mod nemijlocit toți salariații societății”, spun reprezentanții sindicatului.

Conform acestora, greva generală va avea loc pe termen nelimitat, cu întreruperea activității în intervalul orar 11.00 – 15.00 pentru schimbul de zi și 20.00 – 24.00 pentru schimbul de noapte, până la soluționarea revendicărilor rămase în divergență.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/constanta-200-de-salariati-ai-socep-au-intrat-in-greva-pe-perioada-nedeterminata-26157.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/constanta-200-de-salariati-ai-socep-au-intrat-in-greva-pe-perioada-nedeterminata-26157-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv