loading…

Din toamnă, fiecare cetățean își va putea plăti online taxele și impozitele, a anunțat astăzi pe Facebook premierul Dacian Cioloș.

”Din toamnă, fiecare cetățean își va putea plăti online taxele și impozitele. Anunțul pentru achiziționarea serviciilor bancare privind plățile online cu cardul a fost lansat astăzi în SEAP, un pas important pe direcția debirocratizării și a simplificării relației dintre contribuabili și administrație”, a scris șeful Executivului pe Facebook.

El a mai precizat că plata cu cardul este funcțională la ghișeele ANAF din 9 județe, iar ministrul de Finanțe, Anca Dragu, va fi prezentă joi la Timișoara pentru a prezenta informații privind extinderea în țară a plății cu cardul în sediile ANAF.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/ciolos-din-toamna-fiecare-cetatean-isi-va-putea-plati-online-taxele-si-impozitele-26149.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/ciolos-din-toamna-fiecare-cetatean-isi-va-putea-plati-online-taxele-si-impozitele-26149-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv