loading…

Serviciile vamale belgiene au capturat de la începutul lunii iunie 1,8 tone de cocaină în portul Anvers, din nord-vestul Belgiei, drogurile fiind ascunse în trei transporturi provenind din Brazilia și Ecuador, a anunțat astăzi Ministerul de Finanțe belgian, transmite AFP, citată de Agerpres.

Prima captură, de 579 de kilograme, a avut loc pe 14 iunie.

”Stupefiantele au fost repartizate în opt genți mari de sport și împărțite în 513 pachete”, a precizat Ministerul de Finanțe, potrivit căruia transportul provenea de la Guayaquil și a fost expediat către Anvers la bordul navei Vargas Trader.

A doua încărcătură, de 732,2 kilograme, a fost interceptată pe 28 iunie. Aceasta provenea din Santos (Brazilia) și fusese încărcată pe nava MSC Krystal, informează Agerpres. 

Al treilea transport, provenind tot din Santos, a fost interceptat pe 13 iulie, de asemenea în portul Anvers, fiind transportat de nava Maersk Lota.

RECOMANDARE – IMAGINI SPECTACULOASE! Captură uriașă de droguri în Portul Constanța: 2,5 tone de cocaină, valorând 625 milioane euro, confiscate! VIDEO

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/captura-de-droguri-1-8-tone-de-cocaina-confiscata-in-portul-anvers-26182.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/captura-de-droguri-1-8-tone-de-cocaina-confiscata-in-portul-anvers-26182-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv